Master's Lair Clan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Master's Lair Clan

Old times & today.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Tayyip fıkrası :D

4 posters
YazarMesaj
Lord XecroN
Shadow Lord of the Force
Lord XecroN

Tayyip fıkrası :D Empty
MesajKonu: Tayyip fıkrası :D   Tayyip fıkrası :D Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 6:46 am

Bizim tay-yep birgün İngiltere'ye gitmiş ve Kraliçe Elizabeth ile toplantı yapıyormuş. Kraliçeye sor...muş:
-Ya demiş, sizin ülkeniz bizden daha iyi, bunun nedeni ne demiş?
Elizabeth de "valla ben siyasetçilerimin zeki olmasına dikkat ederim" demiş. Tayyip de:
-Peki adamlarınızın zeki olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz demiş. Kraliçe:
-Çok basit, zeka soruları sorarak demiş ve başbakanı Tony Blair'ı aramış:
-Toniciğim, söyle bakalım. Senin ananın ve babanın tek bi çocuğu var. Ama bu çocuk senin kardeşin değil. Öyleyse bu çocuk kim? demiş. Tony Blair da:
-Tab ki benim demiş.

Neyse, Tayyip ülkesine dönmüş. Abdullah Gülü odasına çağırmış ve ona aynı soruyu sormuş. Abdullah Gül de cevabı hemen bulamamış, bana biraz süre tanı demiş ve odadan ayrılmış. Gitmiş hemen Tayyip'ten gizli hükümeti toplamış ve soruyu kendi bakanlarına yöneltmiş. Ali Babacan'a sormuş cevap yok, Bülent Arınç'a sormuş cevap yok, Recep Akdağ'a sormuş cevap yok...vs. Kimse bilememiş. En son anlamış hükümette bu soruyu çözecek adam yok Putin'i aramış:
-Ya putinciğim sana bişi sorucam. Senin ananın ve babanın tek bi çocuğu var. Ama bu çocuk senin kardeşin değil. Öyleyse bu çocuk kim? demiş. Putin de:
-Ne var ki bu soruda benim demiş. Kapatmış. Abdullah Gül koşa koşa Tayyip'in odasına gitmiş ve demiş ki:
-"Buldum tayyibim buldum. Cevab Vladimir Putin." Tayyip bu cevaba çok sinirlenmiş ve eklemiş:
-Hayır salak herif. Cevap Tony Blair.

LOOOOOOOOOOOOOOOOL
Svage
Sith
Svage

MesajKonu: Geri: Tayyip fıkrası :D   Tayyip fıkrası :D Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 7:41 am

sdfsdff güzelmiş Very Happy lol!
füze
Usefully Live Bomb
füze

MesajKonu: Geri: Tayyip fıkrası :D   Tayyip fıkrası :D Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 8:40 am

Kafa atın ya adama Very Happy
Ryuk
Force User
Ryuk

MesajKonu: Geri: Tayyip fıkrası :D   Tayyip fıkrası :D Icon_minitimeCuma Eyl. 17, 2010 2:55 pm

LoooooooooooooooooLoooooooooooooooooooLoooooooooooooooooooooLooooooooooooooooooooooL

Tayyip fıkrası :D
1 sayfadaki 1 sayfası